SISTERS NAILS Spa-pedikyr

 

Människor målar sina tånaglar för att göra dem lite extra söta eller avleda uppmärksamheten från slitna tåringar.

 

Ett par fötter får stå ut med mycket under en livstid, med att komma till oss på SISTERS NAILS betalar du tillbaka och ser samtidigt till att hamna på plussidan. Din behandling består av en avslappnande paraffinbehandling, fotbad, borttagning av förhårdnader, filning, klippning och polering av tånaglarna, exfoliering, samt avslutande fot- och underbensmassage. Under hela behandlingen sitter ni i en bekväm massagestol som förhöjer upplevelsen ytterligare genom att ge ryggmassage.

 

 

SISTERS NAILS NAGLAR

 

MANIKYR - naturligt nagelvård för vackra naglar

SPA-PEDIKYR - ta hand om dina trötta fötter och snygga upp dem

NAGELFÖRLÄNGNING - förläng dina naglar och försköna dina händer

NAGELFÖRSTÄRKNING - stärk dina naturliga naglar med: AKRYL, GELE, SILKE eller GLASFIBER

SHELLAC - lacket som håller upp till TRE VECKOR

 

 

 

Välkommen in till oss!

 

 

Sisters Nails

SKRAPAN / GÖTGATAN 76 STOCKHOLM

Om Oss

MED MÅNGA ÅRS ERFARANHET GARANTERAR VI DIG ATT DIN TID BLIR VÄRT DET

 

Sisters Nails är en skönhetssalong som nyligen har öppnats i Skrapan (Götgatan 76). Efter att ha startat upp Salong Sisters (Stadshagen) sen 2008, och haft många nöjda kunder, så har vi bestämt att ta ett steg till för att breda ut oss.

 

I huvudsak fokuserar salonger på nagelkonst och skulpturering av naglar. Mest av allt så siktar vi på att din tid hos oss är värt det, då så fort du lämnar salongen så är du avkopplad och nöjd.

 

Hos oss kan du komma in och få dina naglar behandlande genom fransk-manikyr, nagelförlängningar eller fotmassage och spapedikyr.